Byggskivor av hårdskum - Bygganvisningar för torra och våta utrymmen

Den nya generationen av miljövänliga byggskivor av hårdskum är mer än bara en byggskiva i olika tjocklekar. Det är ett modernt byggnadsmaterial, som tack vare sina utmärkta tekniska egenskaper, i kombination med en synnerligen hög användarvänlighet, skapar utrymme för projektörer, designers, hantverkare och industrier, som inte nöjer sig med begränsningarna hos traditionella metoder.

LUX ELEMENTS®-ELEMENT är en byggskiva av polystyren-hårdskum med dubbelsidig glasfiberväv, armerad med specialbruk. Byggskivan har stumma kanter och finns i elva tjocklekar och två längder. Helt klar för plattsättning. 

LUX ELEMENTS – Byggskivor av hårdskum Bygganvisningar för torra och våta utrymmen. (2.2 MB)
  
LUX ELEMENTS®-ELEMENT-SQ och SL
Förutom den raka byggskivan ELEMENT i elva tjocklekar erbjuder LUX ELEMENTS två spårade varianter. Med en spårning på ena sidan kan de lätt böjas och formas till rundningar. Användningsområde är på alla ställen där skivans böjradie är tillräcklig för att konstruera en böjd form. Till exempel vid utformning av runda skiljeväggar, badkarsbeklädnader eller installationer framför väggar.

När byggtekniska begränsningar förhindrar användningen av de spårade byggskivorna erbjuder LUX ELEMENTS® ytterligare två produktgrupper:

LUX ELEMENTS®-CONCEPTde individuella koncepten Skräddarsydda lösningar utan begränsningar.

LUX ELEMENTS®-DECO – dekorationsdetaljer t.ex. hålkälsprofiler, massiva pelare och färdiga vinklar för inredning, beklädnad eller komplettering av utrymmen, hörn och väggar.

LUX ELEMENTS® Systemkomponenter
Hjälpmedel för snabb och säker bearbetning av LUX ELEMENTS® byggskivor. Särskilt utvecklade lim och
monteringstillbehör gör installationen av LUX ELEMENTS® byggskivor snabb och problemfri.

Utbildningcentrum

Produktförklaring

 
... nach oben

© 2019 Med förbehåll för tekniska ändringar. Med reservation för alla uppgifter.
Uppdatera: 16.05.2019

Tillbaka
KontaktformularTrycka!
powered by webEdition CMS