LUX ELEMENTS GmbH & Co.KG - Utbildningscenter

Teori och praktik – allt under ett tak.

I Leverkusen har vi ett modernt utbildningscenter, där vi organiserar individuella fackseminarier samt teoretiska och praktiska utbildningar om användningen av våra produkter på flera språk.

En speciellt härför planerad och 2008 öppnad byggnad erbjuder på ca 600 m² alla utrymmen och tekniska möjligheter för en perfekt utbildningsdag.

En särskild attraktion är vår utställning, där vi presenterar alla produkter, från byggskivan till det individuella wellnesskonceptet på ett överskådligt sätt. Dessutom står konferensrum, en kaffebar och ett stort praktikområde till förfogande.

Vi avtalar också gärna tidpunkter för ett besök.

no-img

Vi har utvecklat ett omfattande träningskoncept för att kunna förmedla specifikt know-how på så många fackområden som möjligt till en bred målgrupp.

De olika komponenterna omfattar såväl teoretisk som även praktisk utbildning. Vår erfarenhet är din fördel.

Detta kan vi erbjuda dig:

no-img

LUX ELEMENTS produktprogram och dina speciella användningsmöjligheter! Utformningsmöjligheter för wellnesskonstruktioner avstämda till dina behov. Allt är möjligt. Målgruppsspecifika fackseminarier om aktuella teman, t.ex. teknik, koncept, utformning. Utveckling av partnerkoncept genom synergieffekter. Erövra nya marknader gemensamt! Tipps och anvisningar för bearbetning av hårdskum-bärelementen. Dra nytta av vårt know-how! Intensivutbildningar enligt dina önskemål, t.ex. för utvalda produktgrupper eller specialteman.

 

Aktuella mässtider

LUX ELEMENTS på mässor:

mer

Kontakt
LUX ELEMENTS GmbH & CO KG
An der Schusterinsel 7
D - 51379 Leverkusen-Opladen

Telefon +49 (0) 21 71/ 72 12 - 0
Telefax +49 (0) 21 71/ 72 12 20

Internationella kontakter
Kontakt
 
... nach oben

© 2023 Med förbehåll för tekniska ändringar. Med reservation för alla uppgifter.
Uppdatera: 05.05.2023

Tillbaka
KontaktformularTrycka!
powered by webEdition CMS