LUX ELEMENTS GmbH & Co.KG - Træningscenter

Træningscenter
Praksisområde
Udstilling

Teori og praksis – alt under ét tag.

I den tyske by Leverkusen driver vi et moderne træningscenter, hvor vi afholder individuelle fagseminarer på mange sprog om brug af vore produkter – både i teori og praksis.

Seminarerne afholdes i en helt ny bygning på ca. 600 m2, der har skabt nye rumlige og tekniske muligheder for vellykkede arrangementer.

Et særligt højdepunkt er vor udstilling, hvor vi præsenterer alle produkter lige fra byggeplader til individuelle wellness-koncepter på en indbydende måde. Derudover står der konferencerum, en café-bar og et stort praksisområde til rådighed.

Du er velkommen til at aftale et besøgstidspunkt.

Udstilling
no-img

Vi har udviklet et omfattende træningskoncept for bedre at kunne formidle specifik ekspertise ud til en bred målgruppe inden for så mange fagområder som muligt.

De enkelte komponenter indeholder både teoretiske og praktiske arrangementer. Vores erfaring skulle gerne blive din fordel.

Vi tilbyder følgende:

no-img

LUX ELEMENTS produktprogram og specielle anvendelsesmuligheder! Udformning af wellness-konstruktioner afstemt efter dine behov. Alt er muligt. Målgruppe-specifikke fagseminarer om aktuelle emner, f.eks. teknik, koncepter, udformning. Udvikling af partnerkoncepter på basis af synergieffekter, fælles oparbejdning af nye markeder! Råd og vejledning omkring forarbejdning af hårdskums-bæreelementer. Du profiterer af vor ekspertise! Intensive skolinger efter dine ønsker, f.eks. på basis af udvalgte produktgrupper eller specielle emner.

 

Udstilling Datoer

Handelsmesse og udstilling

mere

Kontakt
LUX ELEMENTS GmbH & CO KG
An der Schusterinsel 7
D - 51379 Leverkusen-Opladen

Telefon +49 (0) 21 71/ 72 12 - 0
Telefax +49 (0) 21 71/ 72 12 40

International Kontakt
Kontakt form
 
... nach oben

© 2023 Retten til tekniske ændringer forbeholdes. Alle oplysninger uden garanti.
Opdateret: 28.04.2023

tilbage
Kontaktformulartryk
powered by webEdition CMS