LUX ELEMENTS GmbH & Co.KG - Firmahistorie

Udviklingen af LUX ELEMENTS tog sin begyndelse i det daglige arbejde hosfliseforhandleren Lux. De daglige krav og problemstillinger, som forarbejdningenaf fliser stillede, blev fra begyndelsen medtaget i alle overvejelser. I dag er LUX ELEMENTS et anset navn og er ikke længere kun kendt for etenkelt standardprodukt, men snarere for et komplet produktsortiment af tekniskeproblemløsninger, der laves ud af bæreelementer i hårdskum.

1945

Etablering af Herbert Lux i Radebeul, Sachsen, Tyskland, som flise murer -virksomhed. Tradition betyder vedvarenhed, erfaring ogseriøsitet. Vi identificerer os med disse begreber og vedkender os vores rødder inden for flise lægnings -håndværket. Når man kan beherske gårsdagens viden i dag– og erkende, hvilke muligheder fremtiden giver os – så ergrundlaget for innovation skabt.

Vores bidrag til moderne byggeri:
killevægge med fliserog betonkerne til sanitæranlæg, der kun er 3-5 cm tynde, i stedet for murede vægkonstruktioner med flisebelægningpå begge sider.

1960

Flytning til Leverkusen. Arbejdsgiverfrihed erforudsætningen for fremskridt.

Vores bidrag til moderne byggeri:
Pladsbesparende vægkonstruktioner til sanitære rum, komplet med allenødvendige profiler, dørkarme, dørplader og tilbehørtil industrien, det offentlige, sportshaller, skoler og hospitaler.

1975

Fra far til søn. Familievirksomheden drives nu af andengeneration. Traditionerne skal bevares og fremtiden sikres.

Vores bidrag til moderne byggeri:
Et patenteretarmeringsvæv til flisebeklædning af f.eks. isoleringslag. Det innovative udgangspunkt for mange senere produktudviklinger.Udstilling Datoer

Handelsmesse og udstilling

mere

Kontakt
LUX ELEMENTS GmbH & CO KG
An der Schusterinsel 7
D - 51379 Leverkusen-Opladen

Telefon +49 (0) 21 71/ 72 12 - 0
Telefax +49 (0) 21 71/ 72 12 40

International Kontakt
Kontakt form
 
... nach oben

© 2023 Retten til tekniske ændringer forbeholdes. Alle oplysninger uden garanti.
Opdateret: 28.04.2023

tilbage
Kontaktformulartryk
powered by webEdition CMS