LUX ELEMENTS GmbH & Co.KG - Velkommen

LUX ELEMENTS er en erfaren specialist inden for produktion og videreforarbejdning af byggeplader ihårdskum til bygge-, sanitets- og wellness-markedet.

Vores kernekompetencer ligger nærmere bestemtinden for vægbeklædning, gulvkonstruktion, forbedring af badeværelser samt individuelle wellnessinstallationer.

Vores kendetegn er kvalitetssikring hele vejen rundt:Fra udvælgelsen af egnede råstoffer i begyndelsen afprocessen, videre til de enkelte produktions skridt ogsluttende med en sikker forarbejdning af vores produkter med de valgte systemkomponenterne.

For at dokumentere dette blev begge vores fabrikkeri Leverkusen/Tyskland og Ungersheim/Frankrig certificeret i henhold til kvalitetsstandarderne DIN EN ISO 9001:2008. Disse certificeringer doku-menter, at kvalitetssikring praktiseressystematisk hosLUX ELEMENTS.

Bæreelementet i hårdskum tilbyder et utal afmuligheder, og derfor er der næsten ingen grænser for, hvad vores kunder kan ønske.

Det er i den retning vores forretning går.

Den originale -
LUX ELEMENTS®- ELEMENT

Et tidssvarende byggemateriale, der skånermiljøet og gør det helt utroligt fleksibelt at designe og renovere badeværelser.

Bæreelementet i hårdskum tilbyder et utal afmuligheder, og derfor er der næsten ingen grænser for, hvad vores kunder kan ønske.


Udstilling Datoer

Handelsmesse og udstilling

mere

Kontakt
LUX ELEMENTS GmbH & CO KG
An der Schusterinsel 7
D - 51379 Leverkusen-Opladen

Telefon +49 (0) 21 71/ 72 12 - 0
Telefax +49 (0) 21 71/ 72 12 40

International Kontakt
Kontakt form
 
... nach oben

© 2023 Retten til tekniske ændringer forbeholdes. Alle oplysninger uden garanti.
Opdateret: 28.04.2023

tilbage
Kontaktformulartryk
powered by webEdition CMS