LUX ELEMENTS®- CONCEPT - Individuelle konzepter og byggedele

Kneipp-runddel

Vi realiserer dine ideer og koncepter

Intet andet moderne byggemateriale er så velegnet til at realisere formgivningsideer som hårdskums-bæreelementet fra LUX ELEMENTS. Fremragende produktegenskaber og nem bearbejdning af materialet i kombination med vor knowhow og vore produktionstekniske muligheder gør det til en smal sag at få realiseret ideer, som det havde været svært, for ikke at sige umuligt, at realisere for bare nogle år siden.

Det hele starter som regel med en idé, en skitse eller groft skitserede krav. I planlægningsfasen hjælper vi med at finde de rigtige løsninger helt ned til detaljeniveau, og sammen med kunden arbejder vi videre med udviklingen, indtil det hele er klar til at gå i produktion. Der kan være tale om enkeltfremstilling, byggeobjekter eller komponenter til serier.

I de senere faser er det en stor fordel, at vi kan realisere samtlige produktionstrin, fra produktion af skummen til tilskæring, belægning og den videre bearbejdning, i vore egne firmalokaler. Det skaber ikke kun større fleksibilitet, men er også en garant for kvalitet.

Se selv, hvordan Kneipp-rundelen blev en realitet!

LUX ELEMENTS - CONCEPT

Udstilling Datoer

Handelsmesse og udstilling

mere

Kontakt
LUX ELEMENTS GmbH & CO KG
An der Schusterinsel 7
D - 51379 Leverkusen-Opladen

Telefon +49 (0) 21 71/ 72 12 - 0
Telefax +49 (0) 21 71/ 72 12 40

International Kontakt
Kontakt form
 
... nach oben

© 2023 Retten til tekniske ændringer forbeholdes. Alle oplysninger uden garanti.
Opdateret: 28.04.2023

tilbage
Kontaktformulartryk
powered by webEdition CMS